Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Socialt Ansvar & Hållbarhet

Vårt Mission!

Clitherapy jobbar för att positivt påverka vår bransch till en bättre och mer hållbar. Vi är medvetna om den negativa inverkan på miljön både i tillverkning av produkter och i leveranskedjan. Vi har fortfarande en lång väg att gå men genom att gå före och aktivt göra positiva val har vi tagit de första stegen mot en bättre hållbar framtid. Följ med oss på denna resa och hjälp oss att påverka världen till det bättre.

Våra Parners som vi jobbar med

Vi äger inte våra egna fabriker men de leverantörer vi jobbar med väljs noga ut, de måste följa vår Code of Conduct som fastställer att de följer alla de rättigheter som vi som Svenskar tar för givet. Vi besöker regelbundet alla de fabriker som vi jobbar med i Asien för att säkerställa en god och säker arbetsmiljö till bra villkor. 

Klimatkompensering

Produkter fraktas både från fabrik och till dig som slutkund. Allt som vi fraktar långväga från Asien och USA går alltid med sjöfrakt. Vi transporterar inga varor med flyg förrutom varuprover från fabrik som går med expressfrakt såsom DHL. Frakter inom Europa går med lastbil. Mer info om klimatkompensering kommer inom kort. 

Emballage

Vi skickar väldigt många paket och dessa måste paketeras diskret till dig. Det emballage vi köper in tillverkas i Sverige av i största mån återvunnet material. Vårt mål är att 100% av vårt emballage ska vara återvunnet. 

Kontakt Uppgifter
hello@clitherapy.se